lauantai 11. lokakuuta 2014

Pannupizza kotioloissa -ei onnistu


Meidän perheemme on pizzan ystäviä. Olemme tehneet tätä arkista juhlaruokaa itse avioliittomme alusta saakka aina kun olemme halunneet herkutella. Tämä on oikeastaan ainut asia jota myös mieheni kokkaa. Erityisesti silloin kun haluaa hemmotella alituiseen patojen kimpussa häärivää vaimoaan.

Mutta vaikkei uskoisi, myös pizza voi flopata. Ikävä kyllä.

Oletko ikinä ajatellut, että pannupizzan voisi tehdä kotona? Me olemme. Tänään ajattelimme puolisoni kanssa tehdä uuden uutukaisen Putouksen seuraksi pizzaa paistinpannulla. Huono idea. Älkää yrittäkö. Koskaan.


Valmistusvaiheet aivan kuten tavallisessakin pizzassa, alustana paistinpannu. 10 minuutin kuumennus.

                                                           Näyttää herkulliselta, eikö?


Mutta siitä tuli hirveä. Aivan kuten uudistuneesta Putouksestakin.
Pohja paloi alta ja päältä jäi raa'aksi. Kokeilimme myös ensin esikypsentää pohjaa, mutta tulos oli sama.

Kaikkea ei vain kannata kokeilla kotona. Eikä Maikkarilla.

3 kommenttia:

 1. Muistan joskus vuosia sitten myös värkkäilleeni pannupizzaa kotona. Mullakaan ei onnistunut. Sen sijaan calzoneja voisi taas tehdä. En tiedä mikä niissä on, mutta tykkään niistä ihan hirveästi ja ne onnistuu aina. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on calzone? Löytyykö sun blogista ohjetta? Sitähän vois kokeillakkin seuraavaks jos se on jotai pizzan tyylistä :)

   Poista
  2. Calzone on sellainen pizzatasku/ sisäänleivottu pizza. Mun blogissa ei taida olla ohjetta, mutta muistaakseni olen leiponut sen ihan tavalliseen pizzapohjaan ja paistanut uunissa hieman kauemmin kuin peruspizzaa. :)

   Poista