torstai 29. tammikuuta 2015

Auttakaa Bloggaajaa valitsemaan blogitapahtumaan kengät!

Kaksplus blogipäivä lähenee kovaa vauhtia. Tai oikeastaan se siintää jo näköpiirissäni. Ylihuomenna 29 bloggaajaa kokoontuu Helsinkiin enkä minä ole alkuunkaan valmis!

Kenkävarastosta löytyy 30 paria kenkiä, enkä silti löydä mitään mikä sopisi asuuni. En aio lähteä kolttuostoksille koska en aio olla tämänkokoinen kovin pitkään (toivottavasti). Koska mekkovarastoni ei ole yhtä laaja kuin kenkävarastoni, saa tämä Noshin mekko kelvata. Olen luultavasti alipukeutunut mutta aion kestää sen kuin nainen!

Kenkien koko ei onneksi laihdutusprojektin myötä muutu mutta puolisoni on tullut suhteellisen tietoiseksi joka nurkassa lojuvista kengistä ja hän osaa jo tunnistaa kenkäkauppojen muovikassit ja uudet kenkälaatikot. Niimpä kokosin kolmet varteenotettavat popot.  Kaikissa on samanpituinen 13cm korko  joten ne ovat tasavertaisia mukavuuden tai "mukavuuden" suhteen. Rakkaat lukijat, auttakaa valitsemaan kengät! (ylläolevan asun kanssa)


8 kommenttia:

 1. Itse en pysyisi pystyssä yksilläkään noista, mutta onpa upeita kenkiä! Annan ääneni keskimmäiselle parille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon harjotellut näillä vuosia :D Sain ensimmäiset korkokengät 7 vuotiaana joten kyllä näillä jo tähän ikään mennessä taapertaa :)

   Poista
 2. Ääni ekoille. Mulla on yhdet noin korkeilla koroilla olevat kengät, mutta niillä ei kyllä pysty kävellä puolta tuntia kauempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat ois munkin mielestä ehkä kivoimmat mut sopiiko värit tuohon ylempään asuun?

   Poista
 3. Mun mielestä klassisen siistit ja simppelit tommosiin kemuihin 😊

  VastaaPoista
 4. Keskimmäoset :) apua, mä en pysyis pystyssä noilla :D vaikka pituuteni puolesta voisin huoletta käyttää, terkuin mittaa 158cm :D

  VastaaPoista
 5. Oo.. makeita kenkiä! Mä niin ihailen kun jotkut osaa kävellä noin korkeilla koroilla. Olisi itsekin ihanaa osata, mutta jotenkin aina tulee valittua ne matalimmat korot..

  VastaaPoista