tiistai 3. helmikuuta 2015

Hiukan blogipäivästä!

Kaksplus blogipäivä on onnellisesti ohi! En osaa edes pukea sanoiksi kuinka hauska päivä minulla oli. Niimpä joudun ehkä tapojeni vastaisesti kertomaan sen kuvin.

Aamulla yritin kovasti kähertää tukkaani lämpörullilla mutten parhaalla tahdollakaan tajunnut miten ne toimivat. Niimpä matkapapilijotit ja litra muotoilutuotteita saivat riittää. Ja ne riittivät sillä harmikseni kaikki pääni karvat lähtivät lentoon kun astuin autosta Pasilassa Otavamedian pihaan. Olin unohtanut, että Helsingissä tuulee aina.
Bloggaajatapahtuma sisälsi mm pienimuotoisia luentoja ja esittelyjä. Itselleni ehdottomasti päällimmäisenä mieleeni jäi Loreal ja Retipalm. Vaikka Lorealin merkki on suuri ja jokainen sen tietää, en itse ole heidän tuotteitaan käyttänyt aiemmin. Retipalm taas itselleni oli tuntematon. Retipalm edustaa luonnonkosmetiikkaa.  Luennot ei kuitenkaan keskittyneet tuote-esittelyyn vaan ihan perus ihonhoitoon. Minun kuiva ja koppurainen nahkani on aina ollut kilojeni ohella suurimpia ongelmakohteitani joten ihonhoitoa koskevat esittelyt olivat mieleeni. Erityisesti kiinnostukseni heräsi kasvoveden kohdalla ja päädyinkin googlailemaan kuinka sitä oikeastaan edes laitetaan naamaan ripottelematta koko pulloa lavuaariin. En ole koskaan käyttänyt kasvovesiä. Kyllä, olen silti nainen. Eilis-illan kasvovesikokeilu sai minut kyllä tarttumaan samaiseen purnukkaan tänäaamunakin.


Luonnon kosmetiikka on osittain ollut minulle tuttu ennen eilistäkin mutta juuri näihin tuotteisiin joita sain lahjapussukassa, en ollut ennen tutustunut. Kemikaalintuoksu ja eettisyys houkuttaa ostamaan. Sarjasta löytyi tuotteita raskausarvet hävittävästä voiteesta vaippa-ihottuman hoitoon.


Pääsimme kurkkaamaan myös Punavuorenpeikon sekä St'Oliverin tulevaan mallistoon ja fanaattinen minäni riemuitsi kun paikalle saapui Lastentarvikkeista mies puhumaan turvaistuimista.


Laihdutuskuurini sai karun keskeytyksen, tarjoilut olivat upeita. Kiitos kaikille osallistujille, mukana olleille ja tapahtumaan jotenkin vaikuttaneille! Päivä oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut ja oli aivan mahtavaa päästä tapaamaan blogikollegoja. Viralisen osuuden jälkeen päivä jatkui CantinaWestissä syöden ja osa meistä lähti yöpymään hotelliin. Perheeni liittyi seuraan hotelliosion kohdalla. Lapsiperheen hotelliyöstä tulossa lähemmin tuonnempana!

St Oliverin syysmalliston satoa

Goodiebagin sisältöä


1 kommentti: