lauantai 24. tammikuuta 2015

#KPBP

Kaksplus blogiyhteisö on syksyn myötä tuonut mukanaan blogin ulkoasun muutoksen lisäksi myös mahdollisuuden verkostoitua. En oikeastaan ole ennen käsittänyt mitä verkostoituminen tarkoittaa. Bloggaamisessa olen ajatellut verkostoitumisen olevan sitä että yritetään tutustua isoihin bloggaajiin jotta saadaan heidän peesissään lukijoita, yhteistöitä ja mainetta. Olen kirjoitellut blogiani harrastuksena ja se on ollut hengähdystauko vilkkaan lapsiperhearjen keskellä. Niimpä en ole mielestäni kokenut tarpeelliseksi verkostoitua koska en kirjoita maineen, valtavien lukijavyöryjen tai rahan vuoksi. Hain kuitenkin Kaksplussalle koska tunsin tarvetta kuulua johonkin.

Kaksplussan bloggareilla on facebookissa ryhmä jossa vaihdetaan kuulumisia sekä bloggaamiseen liittyviä iloja ja suruja. Tämän yhteisön myötä olen joutunut myöntämään itselleni, ja nyt teille lukijolle, että olen ollut väärässä. Verkostoituminen ei suinkaan ole toisten bloggaajien maineella ratsastamista. Se on yhteisöllisyyttä, toinen toisen tukemista, tutustumista ja sosiaalista kanssakäymistä.

31.1.2015 on tulossa Kaksplussan blogipäivä  jossa bloggarit tapaavat Helsingissä toisiaan ihan livenä! AnnaAnnukka ja Mira ovat tehneet ison duunin kaiken järjestämisessä niin tilojen sponsoreiden ja nimilappujenkin kanssa. Tuhannet kiitokset siitä!

Häpeäkseni joudun myöntämään, etten ole kauheasti itse ehtinyt perehtyä tapahtumaan syvemmin sillä lähes kaiken energiani on vienyt #.
Aivan. Miten joku noin pieni ja suttuinen merkki voi aiheuttaa niin paljon ahdistusta ja unettomia öitä? Koska tämä on nykyaikainen tapaaminen, sille on oma Hastag. Vielä viimekuussa ei minulla ollut mitään käsitystä, mikä on hastag. Mieheni viisikymppinen setä sitä jossain häissä yritti selittää viimekesänä mutta ei se mennyt jakeluun, ei vaikka olen vasta 27. Nyt ei ollut vaihtoehtoja. Niimpä minäkin joudun liittymään Instagrammiin jotta voin jakaa tapahtumasta kuvia. Lupaan suhtautua tähän kuvajuttuun positiivisesti. Minun on pysyttävä ajan hermoilla. Nyt kun olen parin viikon selvitystyön jälkeen sisäistänyt mitä # tarkoittaa ja miten sitä käytetään sekä mikä sen sosiaalinen merkitys on, lupaan tänäiltana liittyä instagrammiin. Tässä tulee elämäni ensimmäinen hastag; #Kbpb eli kaksplussan blogipäivä!

Koska #-ongelmasta on päästy, on seuraava ongelma kenkäongelma. Ja kameralaukkuongelma. Kameralaukuthan tunnetusti on susirumia joten jos joku lukija tietää käsilaukuksi naamioidun kameralaukun, olisin kovin iloinen linkkauksesta kyseiseen nettikauppaan josta sellainen löytyy.

Lisää blogipäivästä voi lukea Taikaliemeen pudonneita ihmelapsia blogista Mamabearista ja Äiti on Vihannes blogistaEi kommentteja:

Lähetä kommentti