maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lakuarvio ja hieman blogipäivästä!

Käväisin viikonloppuna Helsingissä tapaamassa muita bloggaajia Kaksplussan blogipäivän merkeissä. Päivä oli oikein onnistunut ja oli ihan mahtavaa nähdä taas tämän hienon yhteisön sekä portaalin bloggaajia. Päällimmäisenä mieleen jäi Cloettan esittely Xylitolin vaikutuksesta reikiintymiseen sekä Crocsin esittelijän karkin väriset kumisaappaat. Saattaa olla että sellaiset on aivan pakko hankkia Koisolle. Alla kuvassa Cloettan kevään uutuuksia. Varsinkin suolattomat pähkinät kannattaa ehdottomasti testata. Ihanaa mutusteltavaa.

Puolisoni ei ollut paikalla mutta silti hänelle jäi erityisesti mieleen Kouvolan laku joka löytyi lahjapussukasta monen muun herkun joukosta. Kysyin häneltä oliko laku hyvää (en itse pidä lakuista tai salmiakista) ja vastaukseksi sain analyysin jonka haluan jakaa muidenkin lakuystävien kanssa.

plussia:
- paketti on tavallista "jämäkämpi". Toisaalta ei varmaan säästä luontoa, mutta kiva fiilis.
- paketti tuo hyvin tuotteen esille.
tuoksu:
tuoksu on perinteisen lakritsan tuoksu.
maku: hieman säyseä lakritsi, joskin hyvin miellyttävän makuinen. Itse kun tykkään salmiakista enemmänkuin lakritsista, tämä menee oikein hyvin! makea, lakritsin ominaismaku on kuitenkin olemassa, ei niin kaakaoaromiin taipuva maku kuin normaalisti. aivan pieni eukalyptuksinen säväys mukana. aistikas makuelämys!
tuntuma: pehmeää ja tuoreen oloista, ei kuitenkaan tahmeaa. miellyttävä mussuttaa.
80g yksittäinen rulla on aika riittoisa pötkylä, joskin lakun voi, hyvillä mielin, yhtä kyytiä pistellä poskeensa!

Bloggauksen parasta antia on ehdottomasti ollut tämä yhteisöllisyys joka Kaksplussan myötä on tullut. Eipä sitä olisi bloggausta aloittaessa uskonut miten hienoihin ihmisiin blogien takaa saa tutustua. Verkostoituminen on kummallinen ja virallinen sana mutta liputan sen puolesta ja suosittelen jokaiselle! Voi yllättyä iloisesti.

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva tilaisuus! Meilläkin laku upposi heti parempiin suihin (tosin minun, hyvästi karkkilakko...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies oli yön pimeydessä syönyt lakun -.-

   Poista
  2. niin oli, aivan ihana :) Aina karkkilakko yhen lakun kestää :)

   Poista
 2. Mahtava analyysi ja löysin hyvin samoja vivahteita mausta! Oli kyllä HYVÄÄÄ! :D

  VastaaPoista