sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mieheni kirje varustelekan nettiputiikkiin

Hei!

Otan teihin yhteyttä kriisitilanteen vuoksi. Olen melko tuore, monesti onniteltu ja kiitelty, isä. Nyt kun taapero on täyttänyt parisen kuukautta, vauvoilla tapahtuu mielenkiintoinen efekti. Tuo ennen niin aktiiviseksi osoittautunut suklaamyllytuotanto muuttuu parista kerrasta päivässä, noin kertaan viikossa.

Ongelmaksi muodostuu ulostulevan, yksittäisen tuotteen, räjähdysmäinen käytös, niin tilavuudessa kuin... "luonteessa".

Jouduin pesemään tänään tuollaisen putkistossa viikon kypsyneen tuotannon tuloksen. Ensinnäkin luonteesta; kestovaippaa ei saanut huuhtelemalla puhtaaksi. Se on liisteriä. Väri on myrkyn-kellertävän-vihreä. Tahmaista. Ennen vielä menetteli se sellainen keltainen, kohtuu lempeältä tuoksuva ja juoksevampi sinappi.

Ja sitä tulee paljon. Kerralla varmaan desi-pari. En tiedä kuka on keksinyt että vaipat nykykoossaan ovat riittäviä. Sanoisin että sellainen kunnon litran pussi jonka sitoo taaperoon olisi kohtuullinen.

Mutta nyt päästään tähän varsinaiseen ongelmaan. Tämän uusi juuri lanseerattu biokemiallinen ase on tuotekehittelyssä saatu uskomattomalle tasolle. Syyriassakin näitä on varmaan käytetty. Haju on niin karmaiseva, että pelkkä katse jo aiheuttaa sisäelinten kouristelua, mahdollista sisäistä verenvuotoa ja vastaavaa reaktiota kuin kyynelkaasulla on. Se on jotain niin järkyttävää. Jouduin sitomaan kasvojeni eteen täysimittaisen pyyhkeen, jotta se edes hieman auttaisi asiaa. Silti, silmiäni poltti. Olen myös huolissani käsistäni, sillä tuo tahma ei tunnu pesemällä lähtevän pois. Syöpyykö ihoni karrelle?

Tämän pitkän alustuksen jälkeen kysyisin, olisiko teillä varusteita, jotka saattaisivat toimia näitä ongelmia vastaan? jonkinlaista kaasunaamaria, joka suojaisi myös silmät, ja tietysti sen hajun. Kokovartalo-kondoomin tyylistä asustetta myös saattaisi kaivata, ja eritoten kaiken kestäviä, mutta kuitenkin riittävän siroja hanskoja, jotta tuon pienen mytyn voisi pestä näppärästi. Hanskat, en tiedä, voivatko olla kestokäyttöä varten, sillä en usko että niitä saa oikeasti ikinä puhtaaksi ensimmäisen altistumisen jälkeen. Kertakäyttöiset, ydintuhoakin kestävät, hanskat, olisivat ehkä tarpeen. Mieluusti kohtuuhintaiset, niitä kun menee 1 pari viikossa.

Terveisin,
Toni **

2 kommenttia:

  1. En malta odottaa vastausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastauksena tuli erilaisia esittelyjä erilaisista kaasunaamareista mutta muuta näin mittavaan varustukseen ei ollut tarjota edes varustelekalla...

      Poista