perjantai 8. elokuuta 2014

Brand new banneri


Eniten päänvaivaa tässä bloggaamisessa on minulle ehdottomasti tuottanut sama asia kuin arkielämässä harmaiden hiusten luoja muutenkin. Eli tekniikka.

Blogini ulkoasu on jotenkin venähtänyt ja valahtanut, Burberryreunat roikkuvat, kuvat ovat taustalla väärissä kohdissa ja koko ulkoasu muutenkin on ollut perin epäsiisti. Vähän niinkuin vessamme jossa vessapaperirullat eivät koskaan löydä oikeille paikoille.

Bloggaajien facebooksivuilla kuulutellaan tuon tuostakin, osaisiko joku tehdä bannereita. Näitä kysymyksiä lukiessa, minun päässäni on vain yksi kysymys. "Mikä ihmeen banneri"? Tutustuin parhaan ystäväni, googlen avulla bannerien ihmeelliseen (lue: ahdistavaan) maailmaan.
Se on photoshopilla tehty kuvahärveli blogin yläosassa joka on vähän niinkuin otsikko.

Selailin aikani erilaisia bannerivaihtoehtoja ja tulin siihen tulokseen, ettei minulla ole minkään sortin edellytyksiä sellaisen tekoon. Niimpä roiskin Painttiin suunnitelman bannerista jonka haluan ja marssin koputtelemaan puolisoni työhuoneen ovelle.

Tässä se on! Miehenu avustuksella siitä onneksi kuoriutui hieman edustuskelpoisempi. Mitä mieltä olet Blogin uudesta ulkoasusta? Onko se liian tylsä? 


3 kommenttia:

 1. Nykyinen bannerisi on persoonallinen! Saanko kysyä, onko Burberryn taustalla jokin tarina? Minä suorastaan koukutuin bannerien väsäämiseen, kun sain tarpeeksi selkeät ohjeet. Vähän jo odotan, että tulee syksy ja saan vaihtaa syys-aiheisen bannerin. :D

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) mietin et onko se tylsä kun ei oo niin paljon väriä. Mä olen itse aina tykännyt Burberryn tuosta ruutukuosista ja se on ollut meidän perhessä vähän sellainen että kaikki merkit kulminoituu burberryyn, puoliso ei erota Louis Vuittonia Burberryst, eikä itseasiassa edes henkkamaukkaa burberrystä ja kutsuu kaikkia merkkituotteita Burberryksi joten se on meillä aika korostunut brändi :D
  Syksyaihe banneriin? Voi ei mä en ole tajunnut edes että sitä pitäisi vaihdella kausittain :D Mä olen puolivuotta työstänyt päässäni tätä yhtäkin! Mistä sait riittävän selkeät ohjeet? Millä teet niitä? Me joudutaan aivan varmasti pariterapiaan jos mä ilmotan tuolle miehelle että tarvitsen vielä syysbannerinkin :D

  VastaaPoista
 3. Täällä on tosi hyvät ohjeet bannerin tekoon: http://www.pinkbubble.fi/2013/05/tyylikas-banneri-blogiin-helposti-ja.html. Ihastun myös tuohon PicMonkey-kuvankäsittelyohjelmaan.
  Eihän hyvää banneria kannatakaan vaihtaa! Mulla on vaan niin monta ideaa, eikä kaikki mahdu yhteen banneriin. :D

  VastaaPoista