maanantai 8. joulukuuta 2014

Hävikkiruoka juttusarjassa pizzan jämistä kinkkukastike!

Olette varmaankin näiden hävikkiruokapostauksien yhtedessä huomannut että meillä hävikkiruokaa tulee eniten pizzojen teon yhteydessä. Puolikkaita oliivipurkkeja, puolikkaita kinkkupusseja ja puolikkaita mozzarelloja jne...

Pizzaa meillä syödään yleensä pari kertaa kuukaudessa illalla Koison mentyä nukkumaan. Niinkuin viimeviikonloppunakin.

Tähteeksi jäi taas edellämainittuja elintarvikkeita sekä lisäksi puolikas tomaattimurskapurkki sekä sipulia.

Tein niistä "kaikkea sekaisin-kastikkeen". Paistoin pannulla kinkkusuikaleet, sipulit ja heitin sekaan mozzarellan jämät, loput oliivit ja tomaattimurskan lopun. Annoin tekeytyä 5 minuuttia ja keitin kaveriksi rakettispaghettia. Upposi oikein hyvin lounaaksi meille aikuisille (Koiso oli mummolassa). Luulen että lapsen suuhun olisi ollut melkoisen suolaista tavaraa.


1 kommentti:

  1. Usein nuo "kaikkea sekaisin" -ruoat ja tähteistä tehdyt ovat niitä parhaita. :)

    VastaaPoista